Cruise Job Fair - Toronto 2019Cruise Job Fair - Toronto 2019Cruise Job Fair - Toronto 2019

Приветсвие на Капитана

От Кан. Юраж Борож,
Директор на Tatra Marine Ltd.

Много млади хора мечтаят да работят на море и особено на круизен кораб, но малко от тях могат да си представят какво всъщност представлява работата на пасажерски кораб. Истината е че кандидатите трябва да осъзнаят, че това, за което кандидатстват е работа, а не ваканция.

Ако кандидатите са поканени на интервю с представител на определена круизна компания, те не могат да изберат кораба, но трябва стриктно да се съобразяват с изискванията на фирмата, която ги е наела.

След качването си на кораба новите членове на екипажа трябва да преминат няколко спенени на обучение и да приемат дисциплината и ограниченията на борда (например да не влизат в пасажерската част на кораба, когато не са смяна). Техните супервайзори ще очакват усърдна работа и вечна усмивка. От друга страна, работата на пасажерски кораб дава на младите хора възможност за добри доходи и уникалния шанс да посетят множество красиви и екзотични места.

Ако искате да опознаете красотата на морето с неговите цветове и аромати и да поучите работа на круизен кораб, всичко което трябва да направите е да се свържете с най - близкия менингов агент и той ще ви информира за възможностите, изискванията и шансовете ви за назначаване. След разговора по телефона, ако агентът смята шансовете ви за реални, ще ви покани на лично предварително интервю в менинговата фирма. Ако покривате всички критерии и говорите английски на високо ниво, ще бъдете регистриван във фирмата и по - късно поканени на интервю с представители на круизната компания.

Краят на целия процес е ембаркацията ви на определения пасажерски кораб. На борда ще имате добра (но сериозна) работа. Разбира се, морето не е винаги спокойно и красиво, а може да бъде опасно и бурно. Вие ще трябва да се справяте с клатещия се кораб и с пасажерите, които ще страдат от морска болест и за които ще трябва да се грижите (или да чистите след тях).

Проявявате ли интерес? Ако е така, не се колебайте да се свържете с най - близкия менингов агент/ менингова фирма и да намерите своята работа - мечта.