Cruise Job Fair - Toronto 2019Cruise Job Fair - Toronto 2019Cruise Job Fair - Toronto 2019

Bun venit de la Capitan

De Capitan Juraj Boroš,
Director al Tatra Marine Ltd.

Multi tineri viseaza sa lucreze pe mare si mai ales pe vase de croaziera, dar putini isi imagineaza cum este de fapt aceasta experienta. Realitatea este ca acesti candidati care aplica pentru a fi angajati pe vase de croaziera trebuie sa realizeze ca este un serviciu, nu o vacanta!

Daca sunt acceptati dupa interviul cu un reprezentant al unei anumite companii de croaziera, ei nu pot alege exact vasul sau zona unde vor lucra, ci vor trebui sa respecte cu strictete regulile liniei de croaziera care i-a angajat.

Membrii cei noi ai vasului trebuie sa treaca niste nivele de training dupa ce se alatura echipei. Ei de asemenea trebuie sa accepte varii restrictii (ex: nu intra in zona pasagerilor in afara programului). Supervisorii lor se asteapta de la ei sa lucreze la stadarde inalte cu zambetul pe buze tot timpul. Pe de alta parte, vasele de croaziera le permit tinerilor sa viziteze o varietate larga de locuri frumoase si exotice si un venit ridicat.

Daca iti doresti sa cunosti marea, frumusetea ei, culorile, aromele si sa obtii de asemenea un post intr-o companie de croaziera, tot ce trebuie sa faci este sa contactezi cea mai apropiata agentie de recrutare, iar ei te vor informa despre oportunitatiile si cerintele legate de companie.

Dupa prima convorbire, daca agentul considera ca sansele tale sunt foarte bune, te va chema la pre-interviu la sediul agentiei de recrutare. Daca vei indeplini toate cerintele si vorbesti foarte bine engleza, ei te vor inregistra in dosare si apoi vei continua cu interviuri separate cu diverse companii de croaziera.

Imbarcarea pe un anumit vas reprezinat finalul intregului proces. Vei avea pe mare un job bun (si greu) la bordul unei nave de croaziera. Desigur, marea nu este tot timpul linistita si frumoasa, poate fi si periculoasa. Va trebui sa te obisnuiesti ca nava ta sa se zgaltaie, sa se rostogoleasca prin valurile oceanului si cu pasagerii care au rau de mare, avand grija de ei (sau sa cureti dupa ei).

Interesat? Atunci nu ezita sa contactezi cea mai apropiata agentie de recrutare pentru a obtine un job de vis pe un vas de croaziera!